SIRBU: UNII AU PORNIT DE LA UN MIC PARC INDUSTRIAL SI AU AJUNS LA 5-6, NU STIU CATE SUNT LA CLUJ ACUM. PACAT CA E IN VEST…

Consilierii judeteni liberali au revenit si in acest an, la discutia pe buget, cu solicitarea de a se acorda atentie – si implicit, finantare – proiectului ce vizeaza realizarea unui parc industrial la Braila. Acestia sunt convinsi ca amenajarea unui parc industrial ar revitaliza productia in aceasta zona si de asemenea, ar duce la dezvoltarea economica a Brailei.

In contextul in care presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a declarat ca a avut deja discutii cu firme interesate de realizarea unui parc industrial si a unui parc logistic la Braila, consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a comentat: “Noi v-am propus mai mute locatii. Noi v-am propus mai multe moduri in care am putea sa stimulam productia, iar dvs trebuie sa tinti cont de un lucru: parcul industial este pentru productie, iar parcul logistic este pentru cu totul si cu totul altceva. Deci nu are nicio treaba parcul logistic cu parcul industrial!”.

“Am spus ca au fost doua cereri, de parc industrial si parc logistic!”, a replicat Chiriac.

“Parc logistic poate sa vina sa faca oricine, deci daca omul ala iti spune <<Domnule, am niste marfuri care trebuie sa se plimbe pe aici, pe la Braila sau aici e punctul logistic si de aici sunt distribuite, e foarte bine, vine X si face, dar parcul industrial este al nostru, noi ar trebui sa-l facem. Unii au pornit de la un mic parc industrial si au ajuns la 5-6, nu stiu cate sunt la Cluj acum. Pacat ca e in vest…”.