Slabă mișcarea la nivelul conducerii masculine a PSD Brăila! O femeie le arată că-i mai tare decât ei. Ei o arată cu degetul, ea le arată degetul

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), declara zilele trecute că și-ar dori cât mai multe femei primar, dar și consilieri locali/ județeni, dat fiind că are colege „care pot să facă administrație foarte bine, care chiar au demonstrat”.

Din ce am văzut noi, conducerea PSD Brăila chiar încurajează femeile, promovează femeile și iartă multe femeilor. Și tot din ce am văzut noi, unele dintre colegele lui Chiriac din administrație au demonstrat cu vârf și îndesat cât de bine lucrează…

Noi înțelegem că, în general, tinerelor li se iartă multe, că-s necoapte la minte și mai înțelegem că atunci când e vorba de vârsta femeilor e preferabil să te prefaci că-s veșnic tinere, dar de la un anumit nivel încolo nu mai poți să nu vezi că ai de-a face cu persoane coapte bine, care și-au pierdut de mult inocența… Și nu doar inocența.

Și știm o femeie din PSD Brăila care le dă clasă bărbaților din conducerea filialei când e vorba de mobilizare și capacități organizatorice și care obține susținere și din piatră seacă. Nu contează nicio restricție și nicio interdicție, nu contează nimic, nu-i rezistă nimeni.

O familistă care reușește performanța de a avea mai multe familii în același timp (evident, luăm în calcul și familia politică), femeia respectivă e capabilă să facă din …..  bici și dintr-un ilustru necunoscut, un personaj care face prima și ultima pagină a ziarelor. E o femeie care a dovedit de-a lungul timpului că poate însufleți bărbații din PSD în lupta politică, apelând la un îndemn folosit de o ilustră înaintașă pentru o cauză mai bună: „Înainte, băieți, sunteți cu mine!”.

E o femeie pe care o prinde bine roșul PSD-ist și care nu precupețește niciun efort în a-i promova pe cei de care se ocupă, cărora le face imagine. E drept că principiul pe care merge ea este că nu există publicitate negativă, dar trebuie să recunoaștem că sunt mult mai puțini brăileni care n-au auzit de cel de care se ocupă la ora actuală, dacă facem o comparație cu anul trecut.

N-o oprește nimeni și nimic, când își pune ceva în cap. La cât e de hotărâtă, dacă o conving șapte PSD-iști simultan să se ocupe de ei, după alegerile din 2024 Brăila nu va mai avea decât parlamentari PSD. Președinte, parlamentar, nimic nu e prea mult pentru ea, fiindcă are conexiuni. Multe și profunde.

Și având în vedere cât de slabă e mișcarea la vârful PSD Brăila în comparație cu mișcările ei, pe bune dacă n-o vedem un candidat serios la funcția de președinte PSD Brăila, că tot ziceau unii că e nevoie de mai mult dinamism. Vă arată ea dinamism, de o să ieșiți bulversați după ședințele de partid, o să mergeți pe trei cărări, ca și cum ați fi coborât din roller coaster! O s-o rugați să se oprească, fiindcă nu rezistați ritmului (politic) pe care îl imprimă ea. O să renunțați la funcții de conducere, fiindcă nu o să faceți față atâtor deplasări în județ. O să vă întâlniți cu ea și cu primarii PSD mai des decât vă întâlniți cu propria soție.

Bagă mare, fată! Arată-le bărbaților din PSD Brăila care e mai tare între voi! Arată-le ce înseamnă să ai c…. (carte), fiindcă numai așa ai și parte (de acțiune politică)!

foto – actualii șefi ai PSD Brăila, Ion Rotaru și Simionescu Aurel, cărora nu le miroase a bine demonstrația de forță a unei anumite femei din PSD, dar nu reușesc să-i facă față.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns