Sorin Ioniță (Forța Dreptei): După îmbulzeala pentru un „selfie” cu reprezentanții Casei Regale, autoritățile „imperiale” locale au dat o tură prin urbe, să vadă „Interzisul acces… la furat capace de canal”?

Sorin Ioniță, reprezentant al Forței Dreptei Brăila, fost consilier municipal, este de părere că reprezentanții administrației publice locale se înghesuie să meargă la evenimente care dau bine pentru imaginea lor și să posteze fotografii de la acele evenimente, dar nu sunt la fel de grăbiți să verifice în teren diverse aspecte care afectează viața de zi cu zi a cetățenilor și chiar siguranța lor fizică.

Ioniță dă ca exemplu ziua de ieri, când conducerea Primăriei și cea a Consiliului Județean au participat la întâlnirea cu Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia și au postat o serie de fotografii de la acest eveniment pe o rețea de socializare. El îi întreabă pe șefii administrației publice dacă după „îmbulzeala pentru un selfie cu reprezentanții Casei Regale” s-au gândit să dea și o tură prin oraș, ca să verifice dacă mai sunt sau nu canalizări fără capac, care reprezintă un pericol pentru trecători, existând riscul repetării unui accident precum cel de zilele trecute, în care o fetiță de 4 ani a căzut într-o canalizare fără capac: „După îmbulzeala pentru un «selfie» cu reprezentanții Casei Regale – Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, principele Radu și principesa Sofia, poate și din curtoazie pentru brăileni, ăia care-i aleg, autoritățile «imperiale» locale au dat o tură prin urbe să vadă «Interzisul acces… la furat capace de canal»?

Citeam zilele astea cât ne poate costa produsul corupției din instituțiile publice, aproape o viață (vezi cazul fetiței căzute într-o canalizare fără capac din centrul Brăilei) – vă asigur că aceeași situație poate fi găsită în aproape fiecare instituție publică brăileană transformată pe parcursul celor 32 ani în «fabrica de voturi» pentru reprezentanții partidului lui Ciolacu!

P.S. Buclucașul indicator (capcana!) poate fi admirat pe Bdul Dorobanți în sectorul c.c. str. Carpați intersecția cu Calea Galați!

Dumnezeu să ne aibă în pază, să ne ferească de nepricepuți!”.