Stancu: CCIA nu are viitor, uitati-va la componenta Colegiului Director!

index

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu vede un mare viitor pentru Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, sub conducerea noului presedinte, Stefan Fusea (foto). Stancu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca pana acum, sub vechea conducere, nu s-a facut mare lucru, in afara unor cursuri si excursii in strainatate, astfel incat daca plateai cotizatia de membru al CCIA nu te alegeai cu nimic, insa nu are mari sperante nici de la noua conducere.

Presedintele CJ are rezerve in privinta capacitatii lui Fusea de a se ridica la inaltimea functiei pe care o detine si spune ca poti sa-ti dai seama de valoarea unui om uitandu-te in urma, la activitatea lui:  “Nu poate oricine sa fie presedintele Camerei de Comert. Prima conditie o indeplineste: este om de afaceri. Celelalte… vom vedea”.

Nici ceilalti membri ai conducerii Camerei, insa, nu i se par cine stie ce lui Stancu: “CCIA nu are viitor, uitati-va la componenta Colegiului Director!”.

Presedintele CJ a mai precizat ca l-a deranjat faptul ca abia ales in functie, noul presedinte CCIA s-a implicat in activitati politice, ceea ce nu da bine ca imagine. El a mai spus ca i-a reprosat acest lucru lui Fusea, atunci cand  a fost vizitat de presedintele Camerei de Comert: “Presedintele trebuie sa dea credibilitate institutiei. Prima intalnire el a avut-o cu Miscarea Populara; daca aceasta vi se pare o normalitate… Eu i-am spus ce trebuia sa-i spun, in stilul caracteristic…”.

Ce mai are de spus Gheorghe Bune Stancu, pe tema noului presedinte al CCIA Braila, in scurt timp.