Stancu: Credeti ca m-ar deranja asa de mult sa nu mai fiu presedintele CJ? E o chestie de orgoliu

1978090_10201518438378541_869699999_o2

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, stie ca unii dintre consilieri se agita, in aceasta perioada, punand la cale adevarate strategii pentru a-i lua locul la conducerea CJ, daca, in urma procesului cu ANI, va fi declarat incompatibil pe 17 iunie. Mai mult, Stancu are cunostinta si despre faptul ca unii dintre colegii sai de partid au intrat in fibrilatie si fac jocurile, pentru a-i lua locul in fruntea organizatiei, ca presedinte PSD Braila.

Gheorghe Bunea Stancu a spus astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca “nu a pierdut prea multe lupte la viata lui” si a adaugat, zambind, ca, in eventualitatea in care va fi declarat incompatibil,  “s-ar putea sa ma ceara poporul si sa mai candidez inca o data”.

Pe de alta parte, Stancu a precizat ca, in ciuda zvonurilor, nu s-a discutat la intalnirea de zilele trecute cu Liviu Dragnea, de la Braila, despre cum se va proceda in CJ Braila si in PSD Braila, daca el va fi declarat incompatibil, caz in care va trebui sa renunte la functia din fruntea Consiliului Judetean.