Stancu: Daca cei de la PNL ma cauta, discutam, daca nu ma cauta, nu discutam

stancu9

*este declaratia facuta astazi de presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

 

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi ca inca nu a discutat cu conducerea locala a PNL  in legatura cu viitorul colaborarii intre cele doua partide si ca, din punctul sau de vedere, nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste relatia dintre acestea. Stancu a precizat ca nu are de gand sa faca niciun fel de schimbari de directori sau de viceprimari PNL, ci considera ca lucrurile trebuie sa mearga in contiuare ca si pana acum. Mai mult, el a spus ca avut o discutie, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, cu vicele CJ, liberalul Ovidiu Nechita si i-a spus ca totul va functiona ca inainte.

Presedintele PSD local a mai comentat ca daca liderii PNL vor sa discute cu el, sunt bineveniti, dar ca este posibil ca acestia sa doreasca sa ia o decizie in sedinta conducerii judetene PNL din aceasta seara, inainte de a vorbi cu social-democratii despre continuarea coabitarii in plan local.

Daca presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a apreciat  zilele trecute colaborarea din sanul fostului USL Braila ca fiind “de nota  7”, Stancu se fereste sa dea note sau calificative, multumindu-se sa spuna ca din punct de vedere administrativ, alianta a  functionat bine in consiliile locale si cel judetean. “Bucurestiul e cu treaba lor, noi trebuie sa fim cu treaba noastra, aici, in teritoriu”, a concluzionat Stancu.