Stancu: Daca Prefectura nu are bani sa contribuie la reparatiile Palatului Administrativ, poate o mutam in alt imobil

1978090_10201518438378541_869699999_o

Reparatiile de amploare care se vor face, in perioada urmatoare, in Palatul Administrativ  trebuie platite in comun de cele trei institutii care isi au sediul in acest imobil: Consiliul Judetean, Primaria municipiului si Prefectura Brailei. Este comentariul facut de presedintele CJ Braila,  Gheorghe Bunea Stancu, legat de faptul ca trebuie gasite solutii pentru o cat mai buna functionare a administratiei locale in Palatul amintit. El a precizat, in acest context, ca daca Prefectura nu va avea bani pentru a suporta cota-parte din cheltuielile cu reabilitarea, “va trebui gasita o solutie, poate sa-i oferim alta cladire”, fiindca nu se poate sta cu imobilul in starea in care este acum, nereparat.

Stancu a mai spus ca daca se va ajunge la aceasta solutie, si cladirea in care va fi mutata Prefectura va fi ocupata tot in comodat, ca si actualele spatii din Palatul Administrativ. Seful CJ a concluzionat spunand  ca spera totusi ca toate cele trei institutii sa aiba banii necesari pentru a-si acoperi cota-parte din cheltuielile totale, astfel incat sa nu se ajunga la asemenea solutii.

Precizam ca in urma cu cateva luni, Consiliul Judetean a preluat in administrare imobilul amintit tocmai pentru ca Prefectura – fostul administrator – nu avea posibilitati financiare nici macar pentru achizitionarea unor centrale care sa asigure incalzirea Palatului Administrativ.