Stancu face misto de abilitatile manageriale ale primarului Simionescu

ss12

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ii indeamna pe cei care vor sa-i ia locul la sefia CJ si chiar a  organizatiei locale PSD sa o faca, daca se simt in stare de asa ceva. Stancu spune ca stie ca unii dintre colegii sai din partid pandesc momentul pentru a prelua presedintia PSD Braila si ca acestia considera ca sentinta ce va fi data in procesul pe care-l are cu ANI, pe tema incompatibilitatii, ar putea fi o ocazie prielnica pentru ei. Chiar daca nu l-a numit pe primarul Aurel Simionescu ( actual prim-vicepresedinte al PSD Braila), Stancu a lasat sa se inteleaga ca are dubii ca acesta ar face mare lucru in calitate de presedinte al PSD si a facut aluzie la vremea cand Simionescu era presedinte al CJ Braila: “Grija asta, chiar a multora dintre colegii nostri, incepe sa ma amuze. Cine-i opreste sa-mi ia locul si acum? Pot sa o faca si acum, numai sa spuna. Stiti cum e asta? Erau unii care ocupau scaunul ala si faceau un singur lucru: dadeau salarii, cumparau hartie igienica, becuri si reparau masini, asta era activitatea lor”.

Gheorghe Bunea Stancu considera ca realizarile sale, in functia administrativa detinuta, sunt mult peste ceea ce au facut altii care a ocupat functia de presedinte al CJ inaintea sa: “Eu plec din consiliu cu fruntea sus, cu o gramada de realizari pe care poti sa pui mana, nu de-alea imaginare, ci unele pe care poti sa pui mana si probabil ca voi incheia socoteala si cu Spitalul TBC, il vom cumpara si pe-asta foarte curand, intr-o saptamana-doua, daca ne vom intelege la pret si daca pretul este cel de piata, sigur”.

Precizam ca desi initial, era asteptata pentru astazi o sentinta definitiva si irevocabila in procesul pe care-l are seful CJ Braila cu ANI, pe tema incompatibilitatii sale, Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat verdictul pentru data de 4 noiembrie.