Stancu: La noi, la Braila, Camera de Comert este inexistenta

P1070194

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat astazi, la o reuniune cu oameni de afaceri din Braila si Galati, ca “la Braila, Camera de Comert este inexistenta”. La masa rotunda cu tema „Mediul public mai aproape de IMM-uri – realizari si obiective”, organizata de Asociatia Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, in parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, a fost prezent si ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Florin Jianu.

“La noi, la Braila, Camera de Comert este inexistenta. Haideti sa ne unim si sa facem front comun, ca sa fie activa. De ce nu este Camera de Comert, Industrie si Agricultura aici, daca este prezent ministrul IMM-urilor? Este o intrebare retorica pe care mi-o pun. Este rusinos!”, a comentat Stancu.

Remarca sefului CJ l-a facut pe unul dintre participanti, Florin Constantin, ce reprezenta banca la care lucreaza, sa precizeze ca, indirect, se poate spune ca reprezinta si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, unde este vicepresedinte. Intrebat de Stancu daca CCIA a stiut de aceasta manifestare, daca a fost invitata si l-a mandatat sa reprezinte institutia, Constantin a admis ca el a venit ca invitat din partea bancii.