Stancu: “Poate meseria de vacar e mai buna decat cea de presedinte!”

stancu 7

*este comentariul presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu

 

Zootehnia din Braila are mari probleme, iar una dintre acestea este faptul ca la ora actuala, controlul calitatii laptelui in judetul nostru o fac inspectorii din Focsani. Este nemultumirea presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care militeaza pentru infiintarea unei asociatii puternice a crescatorilor de animale din judet, care sa le poata apara acestora drepturile si sa le poata promova interesele.

Stancu a glumit pe seama faptului ca a ajuns sa se implice el in a-i impulsiona pe crescatorii de animale sa se organizeze: “Daca am ajuns sa ma ocup si de zootehnie, inseamna ca o sa devin si vacar!Dar poate e o meserie mai buna decat asta de presedinte…”.

Discutand tot despre zootehnie, seful CJ este ingrijorat si de calitatea branzei comercializate pe piata locala. Mai exact, el spune ca e foarte posibil ca branza vanduta pe piata sa fie facuta cu lapte praf, fiindca altfel nu se explica diferenta mare dintre cantitatea de lapte raportata si cea de branza, produsa la nivel de judet.

Mai multe despre ingrijorarile presedintelui CJ Braila legate de domeniul zootehnic, aici: