Stancu: Sa nu-i cada caciula pe ochi lui Nechita!

P1060832

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este amuzat de numarul celor care se pregatesc sa-i ia locul in fruntea institutiei, in eventualitatea in care instanta va valida acuzatia de incompatibilitate ce i-a fost adusa de catre Agentia Nationala de Integritate. Stancu ii sugereaza vicepresedintelui CJ Ovidiu Nechita (foto)- care declara ieri ca este “pregatit pentru orice”, inclusiv sa preia functia de presedinte CJ – sa se treaca pe lista celor care-i ravnesc postul si sa nu se bage in fata. Seful judetului a comentat, insa, ca, in opinia sa, Nechita mai are mult de munca, pana sa fie capabil sa fata fata unui asemenea post, lasand sa se  inteleaga ca, la acest moment, este posibil ca palaria sa fie prea mare pentru capul acestuia.

“Sa se treaca pe lista, ca lista-i lunga! Eu ii doresc succes. E dreptul lui sa se pregateasca, dar are mult de munca. Ala nu este un scaun atat de usor. Lupta este deschisa si a inceput deja.

Eu nu stiu, ca n-o sa desemnez eu pe cine urmeaza dupa mine. E treaba lor ce fac, eu mi-am luat papusile si am plecat si am suficient de munca, daca plec de la Consiliu. Cine va vrea, ala va lua locul, nu stiu sa va spun eu cine trebuie sa-l ia. In mod normal, avand in vedere ponderea consilierilor, trebuie sa-l ia cineva de la PSD, daca ma intrebati pe mine. Dar cum dorintele sunt mari, unii vor sa arda niste etape, sa sara peste ele, asa… Dar sa nu le cada caciula pe ochi. E o problema…

Dar deocamdata nu suntem in faza aia”, a comentat Stancu.