Stancu: Simona Draghincescu este un fel de Bianca Dragusanu a Brailei

P1060958

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, sustine ca are lucruri mai importante de facut decat sa-i dea atentie Simonei Draghincescu (foto), asa incat daca aceasta se simte supusa la presiuni sau amenintari, trebuie sa caute in alta parte autorul lor, nu la social-democrati.

Liderul local PSD a comentat ca sunt unele femei, de genul Biancai Dragusanu, care simt nevoia sa fie bagate in seama si ca aceasta este si boala Simonei Draghincescu: de a crea subiecte-soc artificiale, de a se victimiza, pentru a fi in atentia presei si, mai apoi, a publicului.

Stancu raspunde astfel unei declaratii incifrate facute ieri, in cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, de catre consilierul Simona Draghincescu, ce a spus ca nu se lasa impresionata de “ce s-a intamplat azi-noapte” si a completat: „aviz PSD-ului!”. Cand a fost rugata sa explice mai concret la ce se refera,  Draghincescu a lasat sa se inteleaga ca a fost amenintata telefonic si a declarat o sa spuna mai multe, „cand va fi cazul”.

Liderii PSD locali cred insa ca este vorba despre o noua manevra electorala  a lui Draghincescu, proaspata membra PDL, care, mai nou, candideaza la alegerile europarlamentare.