Stancu:Nu exclud ca PSD sa fie scos din majoritatile din consilii, dar nu ma ingrijoreaza asta

sa1

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, declara ca  nu exclude posibilitatea ca, in urma fuziunii PNL-PDL, liberalii sa iasa din majoritatile actuale formate in consiliile locale, impreuna cu social-democratii. Stancu sustine insa ca nu-l ingrijoreaza prea mult aceasta ipoteza de lucru, pentru ca atat timp cat proiectele de hotarare propuse de el spre aprobare in consilii sunt in interesul cetatenilor, PSD poate sa stea foarte bine si in opozitie: “Sigur ca sunt multi care se viseaza viceprimari, care se viseaza vicepresedinti CJ, dar noi avem alte optiuni astazi si nu cred ca este neaparata nevoie sa am majoritatea in Consiliul Judetean, pentru ca daca  eu promovez proiecte de hotarari care sunt in interesul cetatenilor, nu am nicio temere ca nu vor fi votate.

Nu avem nicio problema daca PSD va fi scos din majoritatea de la CJ. Nu  exclud varianta sa se intample acest lucru, dar nu exclud nici varianta ca PSD sa nu fie scos din majoritate. Pur si simplu nu sunt interesat de lucrul acesta. Eu stiu ce proiecte promovez.  Dvs ati vazut cate voturi avem impotriva la sedintele de CJ? La ultima sedinta n-am avut niciun vot impotriva, nici macar de la PDL. Deci poate intram si noi intr-o normalitate, poate ca au inteles si PDL-istii ca noi vrem binele comunitatii si ar trebuie sa se ralieze si ei la ceea ce incercam noi. Oricum, mie nu mi se pare o chestie de care sa fiu foarte interesat, disputa aceasta PNL-PDL de la nivel local.

Eu am avut discutii ieri si cu doamna Nistor, de la UNPR,  legate de buna functionare a CJ, a CLM. Scopul meu  este ca noi, reprezentatii partidelor, sa avem o relatie normala si oamenii sa ne perceapa ca le vrem binele”.