Subprefectul Adin Boboc: Episodul cu toaleta de la Ianca a fost o glumă. Ăsta sunt eu…Mă recomandă pentru funcția de subprefect cei 21 de ani în care am lucrat în Finanțe și felul meu de a fi

Adin Boboc este de astăzi unul dintre cei doi subprefecți ai județului Brăila. El a depus jurământul alături de prefectul Nicușor Ciocan și subprefectul Nicolae Nițescu.

Adin Boboc (PNL) a ajuns să fie cunoscut în toată țara după ce în urmă cu câteva luni, la un miting electoral desfășurat la Ianca, în prezența premierului de atunci, Ludovic Orban, liberalul a declarat la microfon: „Am avut emoții pentru că vine prim-ministrul la Ianca și nu avem o toaletă la care să aibă acces. Noroc că și-a făcut nevoile la Șuțu! Îmi pare rău că trebuie să fac dintr-o toaletă publică un subiect”.

După ceremonia de învestire, întrebat despre acest episod care a fost relatat și în presa centrală, nu doar în cea locală și care îi face să zâmbească pe cei care aud numele lui Adin Boboc, acesta a comentat: „N-a fost un «incident», cred că a fost puțină ironie. Era vorba că acolo, la acea adunare, nu exista o toaletă publică. Așa a fost… o glumă.

Am regretat că am spus asta, dar ce puteam să mai fac? A fost o glumă cu acordul premierului… Pur și simplu a fost o glumă prin care, de fapt, am vrut să atrag atenția asupra faptului că nici în parc, nici în zona centrală, nici la dispensar nu exista o toaletă publică. Asta a fost toată discuția și a plecat de la faptul că atunci când a venit președintele partidului și iluminatul public s-a aprins cu întârziere… A fost o glumă… Ăsta sunt eu. Puțină ironie…”.

Întrebat dacă a fost suprins când i s-a propus să fie susținut pentru funcția de subprefect și ce îl recomandă, în opinia sa, pentru a ocupa această funcție, Boboc a răspuns: „Cred că mă recomandă cei 21 de ani în care am lucrat în Finanțe și felul meu de a fi.

Cred că am fost suprins, dar au fost mai multe opțiuni, s-a votat, după cum bine știți.

Sunt un simplu membru PNL de la 1 august 2020, vin de la Ianca. Am fost până acum 7 ani șeful Serviciului Fiscal de la Ianca, iar apoi am ajuns la Administrația Județeană a Finanțelor la Brăila în urma unei reorganizări și la cererea mea, pentru că am o fetiță și a intrat la liceu”.