SUBPREFECTUL DRĂGHINCESCU: 20 MAI – „NU VREM DICTATURĂ SANITARĂ! MĂȘTILE NU NE PROTEJEAZĂ, E O GOGORIȚĂ. NU NE MAI MINȚIȚI!”; 13 OCTOMBRIE – „DE AZI TOȚI PURTĂM MASCĂ ÎN SPAȚII DESCHISE. ESTE CEA MAI SIMPLĂ MĂSURĂ DE PREVENȚIE ȘI DE OPRIRE A DISEMINARII COVID”

Subprefectul Brăilei, Simona Drăghincescu, anunță pe o rețea de socializare că „de astăzi, timp de 14 zile, TOȚI purtăm mască în spații deschise. Este cea mai simplă și ușoară măsură de prevenție și de oprire a diseminarii unei boli deci și a COVID-19.

Nu a fost o decizie ușoară știind cât de manipulați sunt oamenii dar este cea mai simplă și eficientă măsură de a opri o boală pe care NU ȘTIM dacă o avem.

Cu toate acestea UNII insistă să facă festivaluri adică chelului tichie de mărgăritar îi lipsește… municipiul Brăila are o rata de infectare de 1,59 la mie, o creștere foarte mare și rapidă în ultima perioadă și totuși se insistă cu tot felul de inepții.

Nu se va întâmpla NIMIC rău NIMĂNUI dacă vom purta o mască în fiecare zi, peste tot mai puțin în casă și mașină.

CRED cu tărie că polițiștii vor fi ceea ce sunt adică polițiști nu milițieni și vor acționa în direcția PREVENTIEI NICIDECUM A constrângerii.

Este simplu și poate fi foarte eficient dacă TOȚI respectăm regula timp de 14 zile.

Ar fi fost mai bine să închidem unele activități? Probabil că UNII și ar fi dorit asta ca să aibă ce vorbi, de dimineața până seara.

În Italia masca este obligatorie peste tot de mult timp și oamenii au înțeles că este o măsură necesară și că nu freamătă NIMENI de plăcere când se ia o astfel de măsură.

Nu vrea nimeni să intre în starea de URGENȚĂ dar NIMENI nu vrea sa facă NIMIC să evite asta…

Nu vedeți ca nu are nicio logică ce zic UNII?

Respectăm regula cea mai simplă timp de 14 zile și vedem ce va fi! Numai bine!”.

Acesta este cel mai recent dintre mesajele transmise de Simona Drăghincescu brăilenilor în ultimele săptămâni, după ce a fost numită supbrefect, mesaje care vizează îndemnul de a purta mască, pentru a se proteja de infectarea cu coronavirus.

În urmă cu câteva luni, însă, când nu ocupa această funcție, Drăghincescu transmitea pe rețelele de socializare mesaje prin care condamna modul în care „sunt prostite și manipulate masele” de către cei care induc frica, că această pandemie este de fapt acoperire pentru încercare de a conduce o țară prin dictatură și afirma că „măștile nu ne protejează, e o gogoriță. Nu ne mai MINȚIȚI!”.

Iată câteva dintre mesajele transmise pe o rețea de socializare de Drăghincescu, pe vremea când era convinsă că măștile nu ne protejează și că aceia care ne înseamnă că le purtăm ne manipulează:

*20 mai 2020: „Nu vrem dictatură sanitară! Măștile nu ne protejează, e o gogoriță.  Nu ne mai MINȚIȚI!”.

*25 mai 2020 (comentariul Simonei Drănghinescu la articolul cu titlul „Pandemia, ca acoperire pentru dictator – «Legea pumnului în gură» pe Internet”):

„Da, aăa este!

Așa zisele democrații au văzut ce ușor este să se conducă o țară prin dictatură, cum sunt prostite și manipulate masele de oameni DAR ptr că ele sunt «democrații» nu puteau pune de o dictatură MILITARA sau POLITICĂ REALĂ așa ca au pus-o de o DICTATURĂ SANITARĂ /MEDICALĂ care ține oamenii în teroare și FRICĂ, în case, de bună voie și nesiliți de NIMENI ptr că, nu-i așa, oamenii se tem de moarte, se tem ptr viața lor și a celor dragi.

E SIMPLU!

Nu-i mișto?

Au învățat de la chinezi cum se țin sub control strict 2,3 miliarde de oameni și nici nu-i poate acuza NIMENI de DICTATURĂ, oamenii cer SINGURI să fie protejați…

Acum VEDEȚI și SINGURI că drumul spre Iad e pavat cu bune intenții…

Ce mare șmecherie să ții sub control câteva sute de milioane de cetățeni… o bagatelă, unii chiar cer SINGURI asta…

Vine COVIDul și ne omoară! Pe unii chiar îi omoară înainte de vreme… este o dovadă de necontestat și dacă mai dublezi sau triplezi nr de decese din pix e și mai credibil …

Că așa este, oamenii se tem de ceea ce nu-i omoară (pe marea majoritate) dar este fff mediatizat DAR NU SE TEM de boli care SIGUR ÎI OMOARĂ dar nu vorbește NIMENI despre ele…

Mulțumim din inimă celei de a 4 a putere dintr-un stat(oricare ar fi acesta): presa!”

*25 mai 2020: „Deci, carevasăzică, COVIDul nu e chiar mortal dar e grav da’ nici prea grav nu e da’ tre’ să ne spălăm pe mâini de parcă până acum nu trebuia.

Distanța dintre noi tre’ să fie de 2 m că e sigură da’ nici prea sigură nu e că ne tre’be mască care îi sigură da’ nici asta nu e așa de sigură așa că tre’ să stam la 2 m și să ne spălăm pe mâini.

Să punem mănuși da’ nici mănușile nu sunt prea bune că tre’ să ne spălăm pe mâini… asta ne zice ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII aka OMS…

Ce să facă și ei…

Concluzia:

TREBUIE SĂ NE SPĂLĂM PE MÂINI!”.