SUBPREFECTUL DRĂGHINCESCU: ROG BRĂILENII SĂ RESPECTE DECIZIILE LUATE ASTĂZI ȘI SĂ POATE MASCĂ DE PROTECȚIE ÎN PIEȚE, TÂRGURI, STAȚII DE AUTOBUZ

Subprefectul Simona Drăghincescu face un apel la brăileni să respecte noile reglementări  luate la nivel județean cu privire la purtarea obligatorie a măștii de protecție în piețe, târguri și oboare, dar și în zonele de așteptare din aer liber – stații de autobuz, peroane, etc.

Drăghincescu a precizat că aceste hotărâri au fost adoptate cu un număr de voturi mult mai mare decât majoritatea calificată (2/3) din numărul total de membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (40): „Mulțumesc tuturor membrilor CJSU implicați și dedicați  pentru că au înțeles importanța acestor decizii – decizii luate pentru protejarea sănătății concetățenilor noștri. Rog brăilenii, indiferent de opinia acestora, să RESPECTE deciziile luate astazi de CJSU și să se comporte responsabil. NIMENI nu poartă cu plăcere sau din plăcere mască de protecție, dar din respect pentru CEILALȚI și pentru LEGE, le purtăm ATUNCI când este cazul. Mulțumesc anticipat!”.

Amintim că CJSU a decis astăzi că începând cu data de 14 august este obligatorie purtarea măștii de protecție (care să acopere nasul și gura), pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în piețele, târgurile și oboarele brăilene și în zonele de așteptare – stații de autobuz, peroane și altele asemenea, precum și în perimetrul de așteptare din exteriorul instituțiilor care lucrează cu publicul.