SUBPREFECTUL DRĂGHINCESCU: UNII ALEȘI PSD NU SUNT ÎN STARE SĂ FACĂ UN CALCUL SIMPLU, ACȚIONÂND VISCERAL ȘI IMPULSIV, ANIMAȚI DE FRUSTRAREA DE A FI CONTRAZIȘI DE EVIDENȚE ȘI DOCUMENTE, DAR ȘI DE O FEMEIE

Duelul declarațiilor între subprefectul Brăilei, Simona Drăghincescu (ce are în prezent atribuții de prefect) pe tema restricțiilor impuse la nivelul județului sau a unor localități din județ „în scopul prevenirii infecțiilor cu coronavirus”  și reprezentanții PSD continuă și astăzi.

În urmă cu câteva ore, viceprimarul municipiului, Alexandru Jantea Crican (PSD), i-a cerut public subprefectului Simona Drăghincescu să comunice „baza legală prin care și-a permis să încalce drepturile și libertățile prevăzute în Constituția României și articolul 8 din Convenția Europeană pentru Protecția Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale, având în vedere datele oficiale comunicate de Ministerul Afacerilor Interne în data de 15.10.2020, din care rezulta că Județul Brăila se afla sub pragul de 1,5 ”. De asemenea, Jantea-Crican afirma că „bătaia de joc adusă la adresa cetățenilor, abuzurile, încălcarea justiției și minciuna la cote alarmante definesc actuala guvernare atât pe plan local, cât și central” și că Drăghincescu „este nedemnă de a ocupa funcția de subprefect”.

În replică, Simona Drăghincescu a scris pe o rețea de socializare: „Am văzut că «trolii» PSD au intrat «in actions». Aceștia declară că pe un site, nu știu care, pentru că eu nu citesc când copii spun lucruri trăznite, rata îmbolnăvirilor pentru județul Brăila ar fi mai mică de 1,5 la mie…

Bieții oameni confundă județul Brăila cu municipiul Brăila deci cum ar veni confundă marfa cu ambalajul. Este trist că UNII aleși PSD nu sunt în stare să facă un calcul simplu, bazat pe regula de trei simplă da’ asta se învață la matematică în clasa a 6 a, acționând visceral și impulsiv, animați de frustrarea de a fi contraziși de evidențe și documente dar și de o FEMEIE.

Municipiul Brăila are 200.159 de locuitori la 01.01.2020, conform evidentei Direcției de Statistică Braila. Județul Braila are o populație de 340.804 locuitori la aceeași dată. Numărul de bolnavi din județul Brăila din perioada 29.09-12.10.2020 este de 383 bolnavi, conform buletinelor de presă transmise de Guvernul României. Numărul de bolnavi din municipiul Brăila pentru aceeași perioadă este de 320 bolnavi conform adresei transmise de DSP Brăila, ce a stat la baza calculelor pentru adoptarea HCJSU nr 52 din 12.10.2020.

După regula de trei simplă rata îmbolnăvirilor la mia de locuitori în județul Brăila este de 1,12 la mia de locuitori iar în municipiul Braila, după aceeași regula de 3 simplă, este de 1,59.

E SIMPLU! Trebuie doar sa cunoști regula de 3 simplă, să fii bine intenționat nu ticălos, să te preocupe sănătatea celor care te-au ales nu % (procentele – n.r.) partidului, să dorești ca aceștia să nu se îmbolnăvească și să ai acces la date reale nu prostioare de campanie electorală. Atât!

Ps: probabil ca au lipsit la lecția cu regula de 3 simplă.

Si încă CEVA important: PREVENȚIA SALVEAZĂ VIEȚI! PUNEȚI SĂNĂTATEA OAMENILOR PE PRIMUL LOC NU % PARTIDULUI.

De când unii o țin langa pe la televizoare sau pe Facebook, rata îmbolnăvirilor a crescut de la 1,59 la mia de locuitori în 12.10.2020 la 1,64, ieri, 14.10.2020… În câteva zile ajungem la 2 la mie, până la 3 la mie nu mai e mult.

Am preferat să hotărâm să purtăm TOȚI mască zilnic, o perioadă, DECÂT să închidem firme, să distrugem afaceri, să avem și mai mulți șomeri, să blocăm spitalele…

Probabil că cei care mă/ne critică (CJSU) asta își doresc.

Asta înseamnă să fii responsabil! Ați înfrânt și de data asta!”.