Subprefectul Grosu o are subtire. Autoritatea

GROSU catalin4

Subprefectul Brailei, Catalin Grosu, nu este capabil sa conduca o sedinta, daramite  o Prefectura. E baiat tanar, dragut, e functionar public, chiar unul inalt, dar cu autoritatea si cu aptitudinile de conducator sta prost tare. Si cel mai probabil, singurul  motiv pentru are nu s-a inzapezit si el pe vreundeva, prin judet, cand cu ninsorile, este faptul ca soferul lui este mai bun decat Gheorghi Obreja.

Nu stim ce calitati l-au recomandat pentru a ajunge subprefect, dar taria lui sta in alta parte, nu in aptitudinile de lider, fiindca in zona aceea e fleoscait rau de tot… Cea mai recenta dovada ( as spune ca o dovada care a sarit in ochi celor prezenti, dar mai degraba a sarit in urechi…)  a fost modul in care a condus – daca putem numi “condus” totala lui lipsa de autoritate – recenta sedinta a Colegiului Prefectural. O sedinta in care o persoana vorbea la microfon, cateva zeci de persoane vorbeau in sala, ca in piata (Independentei), iar Grosu vorbea de unul sigur, din cand in cand, rugandu-se de vorbareti sa mai taca … Si nici dracu’ nu-l baga in seama!

De-aia ii transmitem lui Danut Mihai ca daca si-a fixat ca principale doua criterii in nominalizarea prefectului de Braila ca acesta sa fie “un baiat tanar” si sa fie functionar public, ar trebui sa mediteze la faptul ca nu-i suficient ca amintitul candidat sa aiba din constructie o anumita instalatie in dotare, trebuia sa mai curga si sange prin ea… Cu alte cuvinte, ar trebui ca viitorul (administrativ) sa nu-i atarne in fata.

Nu-i vorba, ca am mai auzit prin targ, cu vreo saptamana-doua in urma, o alternativa de-a lui Mihai la varianta cu “baiatul tanar” si nici aia nu ne incanta, fiindca politica e suficient de dezagreabila cand isi “ridica fustele” barbatii, nu ne mai trebuie si o femeie care obisnuieste se lupte cu pieptul gol cu politicienii, care a fost facuta functionar public la rapid, ca sa poata fi plasata pe unul sau pe altul (dintre posturile ocupate pe baza de numiri politice).