Surse din PNL Braila: Ce face Boboc este o mizerie!

b7

Unii dintre liberalii braileni sunt nemultumiti de modul in care presedintele lor, Catalin Boboc, negociaza in nume propriu cu conducerea PDL locala, pentru a-si asigura avantaje personale. Intre acestia se afla o parte dintre liberalii care au functii in prezent si pe care Boboc si-a luat angajamentul sa-i determine sa-si dea demisia, chipurile, in numele unitatii de actiune PNL-PDL, pentru a trece cu totii in opozitie la nivel local, asa cum pretind democrat-liberalii.

Surse din PNL ne-au declarat ca au auzit zvonuri cu privire la faptul ca Boboc si-a negociat cu Nazare sustinerea pentru a candida la presedintia Consiliului Judetean, promitand, la schimb, ca PNL isi va retrage toti oamenii din functii, de la guvernarea locala.

“Ce face Boboc este o mizerie! Nu mi se pare corect sa negocieze de unul singur astfel de lucruri, mai ales ca e vorba de decizii importante. Negocierile ar fi trebuit sa fie purtate la nivel de conduceri ale celor doua organizatii. Noi oricum am spus ca ne dam demisia, atunci, la inceput, cand PNL a iesit de la guvernare. Am avut o sedinta la PNL Braila si toti cei are avem functii am spus ca daca partidul ne-o cere, plecam din acele  functii. S-a decis atunci, la nivel de conducere a organizatiei, ca nu trebuie sa renuntam la ele, fiindca sunt posturi pentru ca am muncit, ca partid. Acum, cand interesul lui personal o cere, nu mai e valabila decizia de atunci?”, ne-a spus un membru PNL.

“Mi se pare foarte ciudat ce face domnul Boboc, avand in vedere ca exista o decizie oficiala, luata in cadrul organizatiei PNL Braila, care spune ca membrii PNL nu-si vor da demisia din functiile detinute la nivel local si ca ramanem pe posturi cand cand PSD-ul ne va demite. Acum aflu ca domnul presedinte si-a schimbat parerea si ca vrea sa ne dam demisia… Culmea e ca zilele trecute citeam in presa ca domnul Boboc  declara ca niciun liberal nu va renunta la posturile de conducere de la nivel local – o declaratie pe care a mai facut-o de cateva ori pana acum. S-a razgandit, mai nou? Si daca da, de ce nu ne spune si noua? E numai opinia lui, sau e opinia conducerii organizatiei, fiindca si acest lucru e important? Daca fuziunea cu PDL incepe cu astfel de intelegeri de culise, in care presedintele PNL se conformeaza conditiilor puse de PDL, daca <<ii iese>> lui ceva, nu e de bine… Inteleg sa ne dam demisiile pentru o idee, pentru un principiu, dar nu pentru interesul personal si <<invartelile>> domnului Boboc, care mai nou, este dispus sa raspunda la comanda lui Nazare !”, a comentat un alt liberal care a tinut sa-si pastreze anonimatul.