TABARAC: ADEVĂRUL ESTE CĂ BOBOC A ÎNCERCAT SĂ-L FOLOSEASCĂ PE CRISTIAN PRICOP PENTRU O ÎNȚELEGERE CU PSD. CÂND PSD A REFUZAT, BOBOC L-A FORȚAT PE MEDICUL PRICOP SĂ DEMISIONEZE!

„Conducerea interimară a PNL Brăila își bate joc de oamenii competenți din partid”- este comentariul lui Adrian Tabarac, fost liberal, acum candidat independent la Camera Deputaților, cu privire la faptul că medicul Cristian Pricop (PNL) a fost ales luni președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, iar marți acesta și-a dat demisia din funcția respectivă și din cea de membru al CA, ca urmare a unei decizii luate de conducerea PNL Brăila.

Tabarac a scris pe o rețea de socializare: „Am avut dreptate din nou!

Conducerea interimară a PNL Brăila își bate joc de oamenii competenți din partid. Cum altfel ar putea fi interpretată numirea medicului Cristian Pricop în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, apoi demisia lui la presiunea lui Cătălin Boboc?

Doctorul Pricop este un specialist aflat dincolo de orice suspiciune, un profesionist, un medic implicat nu numai în activitatea din spital, dar și în viața comunității. Să îl supui pe Cristian Pricop acestui joc ridicol de-a numirea și demisia, denotă nu numai lipsă de profesionalism și de viziune politică, ci și nesimțire și mitocănie.

Adevărul este că Boboc a încercat să-l folosească pe Cristian Pricop pentru o înțelegere cu PSD. Când PSD a refuzat, Boboc l-a forțat pe medicul Pricop să demisioneze!

Da, Boboc își bate joc de profesori, de medici, de ingineri și economiști, de oamenii cu caracter și personalitate.

În schimb, promovează bătăușii, bombardierii și extremiștii PRM.

Penibil! Politica are nevoie de altfel de oameni”.