TABARAC: CUM SA INTERZICI CIRCULATIA MASINILOR DE PESTE 3,5 TONE PE SOSEAUA RAMNICU SARAT, CARE ESTE O ARTERA COMERCIALA?!

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) sustine ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), administreaza orasul “doar de pe Facebook si din birou, nimic din teren”.

El a vorbit astazi, in cadrul unei conferinte de presa, despre faptul ca in ultimele saptamani, a fost sesizat de mai multi cetateni nemultumiti de faptul ca Politia Locala “a inceput sa-si faca planul de amenzi” sanctionand transportatorii de marfuri cu masini de peste 3,5 tone care circula pe Soseaua Ramnicu Sarat.

Liberalul nu acuza Politia Locala, ci Primaria, pentru faptul ca a luat decizia de a impune o astfel de restrictie pe Soseaua Ramnicu Sarat, unde sunt o multime de spatii comerciale care trebuie aprovizionate intr-un fel: “Am ramas foarte surprins sa vad ca pe Soseaua Ramnicu Sarat, o artera principala care cel putin de cand stiu eu, a fost o strada comerciala, este o strada pe care transportul este limitat la 3,5 tone. Asta inseamna ca fiecare agent economic din zona sau fiecare transportator care vrea sa aprovizioneze trebuie sa aduca niste bani la bugetul local,  pentru a intra pe acea strada.

Nu pot sa cred ca doresti dezvoltarea unor agenti economici care sa-ti aduca, prin plusvaloare, bani la bugetul local; tu ii sugrumi cu tot felul de taxe… Asta inseamna iar lipsa de viziune si de strategie privind modul cum doresti sa-ti dezvolti propriul oras. Nu vreau sa cred ca Politia Locala isi va atinge planul  prin amendarea tuturor celor care mai incearca sa ia parte la viata economica a municipiului Braila”.