TABARAC: ESTE ȘI CEVA BUN ÎN TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ZILELE ACESTEA ÎN PNL BRĂILA. MĂȘTILE CAD ȘI TOȚI SFORARII, TOATE GĂȘTILE TENEBROASE ÎȘI ARATĂ CUMPLITELE FEȚE

Adrian Tabarac, candidat independent la alegerile parlamentare, a renunțat astăzi la mandatul de consilier municipal, pe care l-a obținut candidând pe lista PNL Brăila. După ce a a demisionat recent din funcția de președinte al organizației municipale PNL Brăila și a fost radiat din rândul membrilor organizației amintite, Tabarac renunță astăzi la mandatul de consilier, declarând că „ nu face compromisuri”.

Tabarac a comentat pe o rețea de socializare: „Dragi prieteni, astăzi mi-am dat demisia din funcția de consilier local. Am promis că o să candidez ca independent pentru o funcție de deputat și după cum bine știți, nu fac compromisuri. Nu mă agăț de funcții, nu accept jumătăți de măsură. Prin înscrierea mea ca independent în cursa electorală apăr spiritul PNL în fața unei conduceri locale care a uitat principiile și valorile liberale.

Când am intrat în politică, în urmă cu opt ani, am făcut-o sătul de impostura PSD-istă pe care o vedeam zi de zi în Brăila. Am intrat convins că o organizație politică de dreapta poate lupta pentru a îndrepta răul. În mintea mea, PSD era răul cel mare: ei erau cei care călcau în picioare democrația, adevărul, justiția. Ei erau cei care țineau Brăila în subdezvoltare. În ultima lună, răul cel mare s-a mutat în PNL Brăila. Conducerea interimară a lui Cătălin Boboc, în fond gașca bătăușului de la Cireșu, a falsificat liste, a inventat cvorumuri inexistente, a început vânătoarea de infideli.

Este și ceva bun în tot ce se întâmplă zilele acestea în PNL Brăila. Măștile cad și toți sforarii, toate găștile tenebroase își arată cumplitele fețe. Am mare încredere că, în final, o să fie bine. Oamenii cinstiți și capabili, oamenii care se vor lupta pentru a face țara asta un loc mai bun vor câștiga. Ca independenți, dacă nu se poate altfel”.