Tabarac: Îi înțeleg pe cei care au ales să nu voteze. Le înțeleg lehamitea și dezamăgirea. Este sentimentul pe care l-am avut și eu când am văzut listele PNL Brăila

„Îi înțeleg pe cei care au ales să nu voteze. Le înțeleg lehamitea și dezamăgirea. Este exact sentimentul pe care l-am avut și eu atunci când am văzut listele PNL Brăila” – este comentariul lui Adrian Tabarac, care a candidat ca independent pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie.

Chiar dacă a obținut doar 1.460 de voturi (1,8%), Tabarac se declară hotărât să se impliceîn transparentizarea și curățarea mediului politic, chiar dacă nu a obținut un mandat de parlamentar.

El a scris pe o rețea de socializare: „Câteva gânduri de după scrutin…

În primul rând, le mulțumesc din suflet tuturor brăilenilor care mi-au acordat încrederea și votul lor, în aceste condiții dificile de pandemie. Îi asigur că nu o să-i dezamăgesc, că lupta noastră pentru demascarea clanurilor care au acaparat partidele politice, administrația publică și mediul economic o să continue.

În curând, o să lansez o platformă electronică care să ne faciliteze comunicarea și să întărească legătura dintre noi. Aceste alegeri sunt începutul, iar obiectivul meu este transparentizarea și curățarea mediului politic. Doar așa putem spera la o administrație locală performantă, doar așa putem spera la dezvoltarea orașului și județului Brăila.

Îi înțeleg pe cei care au ales să nu voteze. Le înțeleg lehamitea și dezamăgirea. Este exact sentimentul pe care l-am avut și eu atunci când am văzut listele PNL Brăila”.

În final, Tabarac afirmă că „urmează patru ani dificili pentru Brăila”.