TABARAC: LĂSAȚI GOSPODINELE, MĂTUȘILE ȘI CUMETRELE SĂ VINĂ LA MINE! AVEM O REȚETĂ CU CARE PUTEM SĂ DREGEM ȘI BORȘUL POLITIC DE LA BRĂILA. TOATĂ TREABA E SĂ SCOȚI DIN OALĂ BOBOCII, BUCĂLĂII ȘI BĂTĂUȘII DIN CIREȘU

„Lăsați, gospodinele, mătușile și cumetrele să vină la mine! Avem o rețetă cu care putem să dregem și borșul politic de la Brăila” – este mesajul mai mult sau mai puțin glumeț lansat pe o rețea de socializare de  Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților.

El răspunde în acest fel comentariilor fostului său coleg de partid, președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, care declara zilele trecute că persoanele care au părăsit tabăra liberală pentru a-l urma pe Tabarac sunt „o gospodină, o mătușă și o cumătră”: „Într-o conferință de presă, interimarul Cătălin Boboc a spus că din PNL au plecat «o gospodină, o mătușă și o cumătră».

Raluca Bucur, una dintre persoanele care au părăsit PNL și au venit alături de mine în această campanie, a trecut peste misoginismul afirmației lui Boboc, demnă de a fi luată în vizor de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii, și mi-a propus o competiție în bucătărie. Nu ne-a ieșit concursul, fiindcă am început imediat să colaborăm. A ieșit însă cea mai bună mâncare din ultima vreme și cea mai faină zi de sâmbătă de când am intrat în politică.

Lăsați, așadar, gospodinele, mătușile și cumetrele să vină la mine! Avem o rețetă cu care putem să dregem și borșul politic de la Brăila. Toată treaba e să scoți din oală bobocii, bucălăii și bătăușii din Cireșu. Și musai să nu pui PSD”.