TABARAC: SUNT MAI MULȚI COLEGI, INCLUSIV PRIMARI, CARE AU RENUNȚAT LA FUNCȚIILE DIN PARTID ÎN SEMN DE PROTEST FAȚĂ DE MODUL “PE PERSOANĂ FIZICĂ” ÎN CARE ESTE CONDUS PARTIDUL. DEMISIONEZ DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ORGANIZAȚIEI MUNICIPALE PNL BRĂILA

Adrian Tabarac, președinte al organizației municipale PNL Brăila, anunță că își dă demisia din funcția amintită și că va contesta validitatea ședinței CDJ a PNL Brăila de ieri, 15 octombrie, în care ar fi trebuit validate listele pentru Parlamentul României.

Tabarac precizează într-un comunicat dat publicității că astăzi va depune o plângere penală pentru fals și uz de fals în ceea ce privește trimiterea listelor către Biroul Național în altă formă decât cea votată: „Având în vedere faptul că la ședința în care ar fi trebuit validate listele pentru Parlamentul României ni s-a cerut aprobarea pentru ca cea mai mare parte a listelor sa fie completată cu persoane după încheierea ședinței, precum și alte aspecte procedurale care nu au fost respectate, am luat decizia de a contesta validitatea ședinței CDJ a PNL Brăila de ieri 15.10.2020. Tot astăzi voi depune o plângere penală pentru fals și uz de fals în ceea ce privește trimiterea listelor către Biroul Național în altă formă decât cea votată. Aceastea au fost completate ilegal cu persoane care în conformitate cu calendarul pentru alegeri, nu s-au înscris în competiția pentru un post de parlamentar.

Sunt deja mai mulți colegi, inclusiv primari,  care au renunțat  la funcțiile din partid în semn de protest față de modul ” pe persoană fizică” în care este condus partidul. Ținând cont de toate aceste aspecte îmi depun demisia din funcția de președinte al organizației municipale PNL Brăila. Rămân membru de partid și o persoană atașată valorilor liberale.

Am încredere că decizia finală cu privire la organizația PNL Brăila se va lua cu fața către toți cetățenii din Brăila”.