TANARUL DIN CONSTANTINESTI DAT DISPARUT ASEARA SI CAUTAT CU AUTOSPECIALE SI O SENILATA, A VENIT ACASA

In cusul serii si al noptii trecute, la nivelul judetului Braila s-au inregistrat urmatoarele interventii pentru cazuri medicale:

* un barbat in varsta de 57 ani, din localitatea Ibrianu, care prezenta suspiciune de fractura picior a fost preluat de ambulanta SAJ si un utilaj de la Sectia Drumuri Nationale si a fost predat la UPU Braila. Pana la sosirea ambulantei SAJ, asistentul din comuna i-a aplicat pacientului 2 atele;

* o fetita in varsta de 4 luni, din localitatea Magureni (IMB), care prezenta febra, a fost transportata de catre primarul comunei Marasu de la domiciliu la trecerea bac – IMB, unde a fost preluata de catre un echipaj SAJ. La ora 18:50 fost predata la UPU Braila.

De asemenea, au fost scoase din  4 autoturisme blocate in zapada un numar de 10 persoane.

In plus, dupa ce a fost cautat ore in sir de echipe de la ISU, Politie si Jandarmerie, tanarul de 18 ani din localitatea Constantinesti, comuna Ramnicelu, care fusese dat disparut, acesta a revenit acasa.

Familia a anuntat in cursul serii ca baiatul a disparut, dupa ce ce plecase in Padurea Camnita la taiat lemne, si au fost mobilizate pentru cautarea acestuia echipe ISU Braila (o senilata, un autoturism de teren si o autospeciala de transport personal si victime multiple cu 1 ofiter si 10 subofiteri); echipe IPJ Braila (trei autospeciale cu 8 agenti); * o echipe de la Jandarmeria Braila (o autospeciala cu 3 subofiteri); o echipa CLSU Ramnicelu.