Teatrul “Maria Filotti” isi inceteaza activitatea cu publicul pana la 1 decembrie

aaaa

Conducerea Teatrului “Maria Filotti” din Braila a luat decizia de a suspenda toate spectacolele pana la data de 1 decembrie, ca urmare a faptului ca lucrarile de reabilitare a cladirii impiedica desfasurarea unei activitati cu publicul in conditii normale. Dupa ce initial, se luase decizia de a suspenda doar spectacolele de la finele saptamanii trecute, ca urmare a problemelor avute in asigurarea caldurii in salile de spectacol, astazi s-a anuntat printr-un comunicat de presa ca institutia amintita va inceta orice activitate cu publicul pana la 1 decembrie: “Teatrul <<Maria Filotti>> Braila, aflat in faza finala a reparatiilor capitale, anunta pe toti iubitorii de teatru interesati ca in vederea asigurarii conditiilor legale si normale de siguranta in exploatare, isi inceteaza temporar activitatea cu publicul spectator pana la data de 1 decembrie. Aceasta masura de siguranta a fost luata cu consultarea conducerii Primariei Braila, precum si a conducerii ISU Braila. Ca atare, spectacolele programate in perioada 21 – 29 noiembrie se anuleaza. Este vorba despre spectacolele Acasa la tata (22 nov.), Liliom (28 nov.) si Povesti de familie (29 nov.).

Facem acest  demers tocmai pentru a asigura cele mai bune si sigure conditii de desfasurare a celei de-a X-a editii a Festivalului International de Teatru Zile si Nopti de Teatru European la Braila (1 – 6 decembrie 2015). Totodata, va informam ca, incepand din data de 18 noiembrie a.c., am scos la vanzare biletele pentru spectacolele invitate in festival. Programul festivalului precum si tarifele biletelor de la spectacolele invitate pot fi consultate atat pe site-ul (www.tmf.ro) , pagina de facebook a Teatrului <<Maria Filotti>>, cat si la sediul Agentiei Teatrale (str. Mihai Eminescu, nr. 8-8A), unde  puteti afla si alte detalii despre spectacolele invitate in festival.

Conducerea teatrului va multumeste pentru intelegerea situatiei care a determinat  modificarea programului de spectacole din luna noiembrie si va asigura de intreaga sa responsabilitate privind organizarea Festivalului de teatru si a activitatii ulterioare de spectacole in cele mai bune si sigure conditii”.