Tinerii liberali din Braila au iesit la deszapezire

poza1

Tinerii liberali braileni au participat, astazi, la o prima actiune de deszapezire a unor zone din municipiu. Dotati cu lopeti si impartiti in mai multe echipe, aproximativ 30 de tineri au actionat in mai multe zone din municipiul Braila – Gradinita 22, 24, Scoala „Ion Bancila”.

„Sunt situatii in care nu poti lasa totul in baza ajutorului pe care ti-l dau autoritatile, prietenii sau cunoscutii. Noi ne-am gandit ca in astfel de momente, cand Braila a fost afectata rau de viscol si ninsoare, trebuie sa fim solidari. Nu mai conteaza de la ce partid suntem, nu mai este loc de doctrine sau astfel de discutii, important este sa fim oameni si sa ne sprijinim unii pe altii, atunci cand putem. Prin actiunile noastre vrem sa aratam ca solidaritatea intre generatii exista, ca tinerii sunt conectati la realitatile societatii si au capacitatea de a se mobiliza si implica”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Adrian Bucalau, initiatorul acestei actiuni a TNL Braila.

Acesta a precizat ca el si colegii sai vor iesi si in zilele urmatoare, pentru a ajuta la decongestionarea strazilor in care nu s-a intervenit cu utilaje.