Titan Edilitara vine cu precizari, pe tema controlului de la bucataria Spitalului Judetean

11064960_10203891679668090_1758915647_o

Conducerea firmei Titan Edilitara SRL este nemultumita de modul in care presedintele Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu, a prezentat rezultatele controlului pe care l-a dispus in urma cu circa de o luna, in urma suspiciunilor  sale ca in bucataria Spitalului Judetean s-ar pregati mancare pentru nunti, botezuri si alte evenimente festive. Chiar daca seful judetului a admis ca nu s-au gasit dovezi ca s-ar fi intamplat asa ceva, modul in care Viorel Mortu a prezentat concluziile controlului nu a satisfacut conducerea firmei vizate, care apreciaza ca acuzatiile respective  au adus firmei prejudicii de imagine.

Intr-un document semnat de directorul Titan Edilitara SRL, Marius Bobotan, se precizeaza: “Raportul de audit arata faptul ca: * toate contractele au fost auditate anual * toate contractele au fost auditate de catre ANRMAP * activitatea se  desfasoara sub control al Directiei de Sanatate Publica si Directiei Sanitare Veterinare * activitatea se desfasoara sub controlul permanent a doi reprezentanti din partea beneficiarului (asistenti dieteticieni) * nu se pregatesc alte meniuri decat cele oferite pacientilor din diverse locatii ale Spitalului Judetean de Urgenta Braila * cantitatea de inventar moale (rufe) facturata corespunde cu cantitata spalata efectiv (s-au efectuat determinari prin sondaj) * sunt indeplinite toate prevederile contractuale.

Nu intelegem alte afirmatii de genul <<au fost identificate punctele nevralgice ale fostului contract>> sau <<viitorul contract va fi unul transparent>>.

Mentionam, de asemenea, ca firma TITAN EDILITARA SRL  va presta in continuare aceleasi servicii ca si pana acum, servicii puse in slujba pacientilor.

Reamintim ca <<acea firma>> ( expresia folosita de presedintele CJ Braila, referitor la Titan Edilitara  – n.r.) asigura un numar insemnat de salarii in Braila, ca plateste impozite corect, din acestea asigurandu-se si salariile functionarilor publici”.