TOTI MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE AL ZONEI LIBERE BRAILA AU CERUT SA LI SE PRELUNGEASCA MANDATUL INCA 4 ANI

Toti cei 5 membri ai Consiliului de Administratie al RA Zona Libera Braila isi mai doresc cate un mandat in functiile respective, motiv pentru care au depus cerere  de reinnoire a mandatului. Este vorba despre Eugen Daniel Iacomi (presedintele CA), Florin Mircea (directorul Zonei Libere si membru executiv in CA), Mariana Adam (reprezentant al Ministerului Finantelor, membru in CA), Adrian Radulescu-Neagu si Nicolae Sloata (membri) care, cel mai probabil, considera ca merita un nou mandat, ca urmare a activitatii desfasurate in ultimii 4 ani.

Data expirarii contractelor de mandate ale membrilor CA al Zonei Libere Braila este 18.12.2018.

In acest context, Consiliul Local Municipal Braila a aprobat in cea mai recenta sedinta initierea procedurii de evaluare a membrilor CA in functie ai RA Administratia Zonei Libere Braila. Au fost aprobate, de asemenea graficul procedurii, conditiile de eligibilitate, structura planului de interviu si criteriile de evaluare a membrilor CA. In plus, consilierii l-au imputernicit pe primarul municipiului, Marian Dragomir, sa desemneze membrii comisiei de evaluare.

Punctajul minim pentru care candidatul este acceptat pentru reinnoirea contractului de mandat este de 30 de puncte, din totalul de 50 de puncte. Hotararea CLM trebuie transmisa catre Ministerul Finantelor Publice, pentru derularea procedurii de evaluare si desemnare a reprezentantului sau in CA al RA Zona Libera Braila.