TOTOLICI, CATRE DRAGOMIR: ATI DISTRUS SPORTUL SI BASCHETUL IN BRAILA! FITI BARBAT, VENITI LA SALA POLIVALENTA SI DEPUNETI-VA PUBLIC DEMISIA!

Reprezentantul CS Cuza Sport Braila, Mircea Totolici, ii cere public demisia primarului municipiului, Marian Dragomir, pe care il considera vinovat pentru criza in care se afla in prezent clubul sau. Dupa ce astazi, edilul sef a declarat ca nu se simte vinovat decat pentru faptul ca a alocat in mandatul sau suma de 789.000 de lei CS Cuza Sport, Totolici a facut o postare pe o retea de socializare, in care sustine ca Dragomir e vinovat ca a distrus “sportul si baschetul“ in Braila si ca acesta “isi bate joc” de copiii din municipiu, de care “nu ii pasa”. Totolici mai scrie ca  primarul a distrus “cu buna credinta si stiinta” Cuza Sport si il provoaca pe acesta sa vina duminica la Sala Polivalenta si sa-si depuna demisia: “Pentru copiii din Braila si pentru sportul brailean, pana la capat.

– Da! Domnule Dragomir Viorel Marian, intreaga familie Cuza Sport Braila va accepta demisia din functia de primar al municipiului Braila!!!

– Da! Domnule primar Dragomir Viorel Marian – sunteti vinovat ca ati distrus sportul si baschetul in Braila!!!

– Fiti barbat si duminica, la ora 17:00, veniti la Sala Polivalenta, in fata copiilor din Braila care sunt viitorul acestui oras si depuneti public demisia din functia de primar al municipiului Braila!!

1.Ati distrus o echipa, ati distrus familii intregi si destine si continuati sa va bateti joc de copiii din Braila care vor sport si baschet si de care nu va pasa.

2.Nu va mai asumati atatea merite in mandatul dumneavoastra fata de Cuza Sport Braila. Daca nu era doamna viceprimar Doinita Ciocan si domnul primar Simionescu… si acum spuneati ca la baschet „se ineleaza porumbei”. Daca trebuie sa fiu recunoscator, este doar meritul doamnei viceprimar Doinita Ciocan, care s-a implicat de la inceput si pe care o voi respecta mereu.

PS: Domnule Primar, Traiasca UNCHIUL!!! SI STITI LA CE MA REFER!!

3.Sunteti vinovat unde s-a ajuns cu baschetul si Cuza Sport Braila.

4.Ati mintit in actele facute catre Federatia Romana de Baschet.

5.Nu v-ati onorat cuvantul dat in fata sportivilor care au facut sacrificii si istorie pentru Braila.

6.Dezinformati mereu presa si cetatenii legat de finantarea sportului prin legi, ordine de ministru si reglementari juridice!

PS: Cu siguranta toti oamenii din Braila ar trebui informati corect cum ati deblocat dumneavoastra situatia cu CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI, in sportul brailean!!! Ca la Nicolae Vacaroiu… Totolici Mircea a fost parca… asa vag imi aduc aminte!

DOMNULE DRAGOMIR, CHINTESENTA DEMOCRATIEI DIN ROMANIA SI IN BRAILA IMI DA DREPTUL SA LUPT PANA LA ULTIMA MEA PICATURA DE SANGE CA SA AM DREPTUL SA NU FIU DE ACORD CU TINE!!

DA, SUNTETI VINOVAT!!! SI VA ACCEPT DEMISIA!!

Eu sunt vinovat ca v-am lasat sa faceti parte din FAMILIA CUZA SPORT BRAILA, pe care cu buna credinta si stiinta ati DISTRUS-O!!”.

(sursa foto – Lucian Crestez)