Trafic feroviar restrictionat pe doua rute din judet

 

trenna_65115800

 

Compania de Cai Ferate a anuntat astazi dimineata ca  traficul feroviar este deschis pe toate magistralele, dar pe un numar de zece linii sunt impuse restrictii de circulatie. In plus, 105 trenuri sunt anulate din cauza zapezii.

Printre traseele pe care s-au impus restrictii de circulatie se afla Braila – Faurei-Buzau si Urziceni – Faurei. Mai exact, situația centralizata data publicitatii in aceasta dimineata arata ca circulatia este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe urmatoarele linii: Braila – Faurei-Buzau, Bucuresti Nord – Urziceni, Golesti – Chitila, Iasi – Buhaiesti, Marasesti – Tecuci – Barbosi, Ploiesti – Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni – Faurei, Urziceni – Slobozia si Veresti – Leorda.

“Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionand cu utilaje. Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferata, dar circulatia trenurilor este adaptata la conditii meteo nefavorabile”, se arata într-un comunicat de presa al CFR.