Transportator privat: Primaria Braila are interese ca masinile fara autorizatie sa faca transport de persoane la Carrefour

P1100600  P1100609

Consilierul judetean Nicu Nita (PSD) declara ca s-a cerut Primariei Braila, printr-o adresa a comisiei de transporturi  din CJ, modificarea unor elemente ale traseului de transport calatori care face legatura intre municipiu si Carrefour, insa Municipalitatea a refuzat. In acest context, spune Nicu Nita (foto 1), nu se pot opera modificarile cerute de transportatorul care a licitat pentru acest traseu, si care acum reclama diferite probleme cu care se confrunta.

La o recenta intalnire a transportatorilor din judet cu conducerea CJ si comisia de specialitate din Consiliul Judetean, Nicu Nita a spus ca ar fi fost mai bine ca firma care a licitat pentru acest traseu sa se fi uitat mai bine in caietul de sarcini, inainte de a-si depune dosarul: “Am  avut discutii foarte multe, cu dvs in special, ca dvs ati ridicat aceste probleme. Dvs ati veniti cu niste propuneri catre noi si noi v-am spus ca facem o adresa catre Primarie si daca aceasta este de acord cu schimbarea traseului si a statiilor de oprire, este in regula. V-am intrebat daca dvs, in momentul in care ati fost acolo, ati stiut ce licitati. Ati spus ca da. Pai acum nu mai putem sa facem modificari! Am facut o adresa la Primaria Braila si ni s-a dat un raspuns negativ”.

“Da, pentru ca Primaria Braila are interese! Are interese ca masinile fara autorizatie sa se duca si sa faca transport de persoane la Carrefour! Sunt 500-600 de angajati care trebuie dusi la serviciu si adusi inapoi, acasa”, a replicat Alexe Papenov (foto 2), reprezentantul firmei respective.

In final, presedintele CJ Braila, Viorel Mortu, l-a  consolat pe acesta spunandu-i ca “e o situatie speciala, cu un traseu care a fost gandit prost si o sa incercam sa corijam”.

Amintim ca una dintre problemele reclamate de firma care efectueaza curse pe traseul respectiv este aceea ca sunt stabilite opriri in locuri in care nu exista statii amenajate, sau si mai rau, in locuri in care oprirea este interzisa.