Trei detinuti au evadat de la Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti

Trei detinuti au evadat astazi de la Gospodaria Agro-Zootehnica a Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti. Cei trei minori se aflau acolo, alaturi de alti detinuti, pentru a desfasura activitati de gradinarit. Potrivit primelor cercetari, ei s-au indreptat catre Gara CFR Braila, de unde, cel mai probabil, intentionau sa plece cu trenul catre localitatile de domiciliu.

Imediat ce s-a descoperit lipsa detinutilor, conducerea Penitenciarului a sesizat  Politia si Jandarmeria si de asemenea, s-a solicitat si confirmat darea lor în urmarire la nivel national. Politistii si jandarmii au demarat rapid investigatiile în teren si au instituit filtre pe arterele rutiere din zona si la iesirile din municipiul si judetul Braila, pentru depistarea si reîncarcerarea acestora.

Cei 3 tineri care au evadat sunt:

* ADAM ANDREI-CONSTANTIN (17 ani), domiciliat în comuna Jitia, satul Jitia, judetul Vrancea. Semnalmente: 176 cm. înaltime, par negru, fata ovala, statura atletica. La momentul evadarii era îmbracat cu tricou alb, bluejens albastri, pantofi sport albi.

* CANTARAGIU IULIAN-BOGDAN (16 ani), domiciliat în comuna Marasti, satul Filipeni, judetul Bacau. Semnalmente: 170 cm. înaltime, par negru, fata ovala, ten masliniu, statura atletica. La momentul evadarii era îmbracat cu maleta de culoare neagra, pantalon lung negru, pantofi sport albastri.

 * COSTIN PETRU ALEXANDRU (17 ani), domiciliat în satul Racaciuni, judetul Bacau. Semnalmente: 170 cm. înaltime, par negru, fata ovala, ten masliniu, statura atletica. La momentul evadarii era îmbracat cu hanorac negru cu gluga albastra avand pe spate înscrisul „YES/NO”, pantalon de trening albastru, pantofi sport maron.

Cine poate da relatii despre locul în care se afla cei trei tineri evadati din penitenciar este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati sau subunitati de politie ori sa anunte la numarul pentru urgente 112.