TUDOSE: AȚI VĂZUT DESENELE ACELEA ANIMATE CU RĂȚUȘCA CEA URÂTĂ, PE CARE N-O IUBEA NIMENI? ĂLA-I BOBOC! DACĂ EL N-ARE PRIETENI ȘI NU-L IUBEȘTE NIMENI… E PROBLEMA LUI

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) este convins că liberalul Cătălin Boboc, candidat la președinția CJ Brăila, nu este în stare să citească niște documente oficiale și să înțeleagă ce scrie în Legea bugetului.

Social-democratul face referire la faptul că Boboc a afirmat că „în bugetul pe care l-a propus în 2018, Mihai Tudose, când era prim-ministru, a făcut un lucru – la Brăila au venit zero lei. Zero lei la municipiu, zero lei la județ. Zero lei la cel mai important capitol, privind finanțarea diferitelor activități, pe legea bugetului de stat, banii inițiali, de la început de an”.

Europarlamentarul PSD a comentat astăzi pe această temă: „Da, n-ați văzut că s-a închis județul? Cât de ….. nu pot să spun, că doar după 12 noaptea se pot  folosi niște cuvinte, cu bulină…. Cât de mincinos poți să fii, să spui că un județ n-a primit niciun leu la buget? Nu se poate așa ceva, n-a existat niciodată așa ceva, un județ să nu primească niciun leu! Mai mult, atunci am fost acuzat că am dat la Brăila mai mult decât era cazul. Județul Brăila a primit atunci pentru investiții un buget cât Clujul, care e de 3 ori mai mare decâ noi”.

Întrebat de ce crede că în campania electorală Boboc își concentrează atacul asupra sa, mai mult decât asupra contracandidatului său direct, Iulian Chiriac (PSD), Tudose a spus: „Ați văzut desenele acelea animate cu rățușca cea urâtă, pe care n-o iubea nimeni? Ăla-i Boboc! Când vede o echipă strâns unită (referire la echipa PSD – n.r.)…

«Dar de ce vine cineva cu candidații PSD?»… Fiindcă suntem o echipă! Fiindcă vom fi în continuare o echipă. Și ca și oameni, noi suntem prieteni. Că el n-are prieteni și nu-l iubește nimeni… e problema lui!”.

Tudose a făcut aceste declarații pe șantierul podului peste Dunăre, unde s-a aflat astăzi, însoțit de președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac și de primarul Marian Dragomir (PSD).