Tudose: Domnul Nechita nu este in stare sa conduca CJ Braila, dupa cum se vede

1779993_212588028941237_1529166503_o

Vicepresedintele PSD Braila,  Mihai Tudose, considera ca partidul sau a facut tot ce a putut, pentru ca institutia Consiliului Judetean sa functioneze asa cum trebuie, in ultimele doua luni. In viziunea lui Tudose, acest “tot ce a putut” a insemnat schimbarea din functia de vicepredinte CJ Braila a liberalului Ovidiu Nechita, care, spune social-democratul, a impiedicat, in tot acest timp, functionarea normala a Consiliului: “Noi, PSD Braila, facem ce putem, dar inteleg ca nu e de acord ba Prefectura, ba PNL-ul, ba… Noi am incercat sa facem ca acel Consiliu Judetean sa nu mai fie condus de domnul Nechita, care nu este in stare sa-l conduca, dupa cum se vede.

Noi i-am dat doar competente sa plateasca salariile, apoi Prefectura a dat termen de 10 zile sa refacem acea hotarare, da? Asta insemna ca domnul Nechita trebuia sa convoace CJ, ca in plen sa se ia o alta hotarare, nu? N-a convocat-o, cu toate ca in intervalul acela de 10 zile, un grup de 18 consilieri judeteni, conform Legii 215, a solicitat convocarea unei sedinte, tocmai de-asta, ca sa se intre in parametrii legali ceruti de Prefectura. La sedinta de indata a iesit ce-a iesit si noi tot am insistat: <<Fa o sedinta ordinara de CJ, convoac-o, pentru numele lui Dumnezeu si vorbim despre toate problemele acolo!>>. Dar tu, ca presedinte de sedinta, sa refuzi punerea pe ordinea de zi a unei probleme, oricare ar fi aia, ridicata de catre consilieri… Noi avem majoritate si nu inteleg de ce cineva care este in minoritate incearca sa forteze lucrurile acestea.

Nechita nu numai ca nu a convocat sedinta ordinara, cum i s-a solicitat, ci nu a respectat legea nici atunci cand au convocat-o un grup de consilieri”.

Amintim ca la sedinta ordinara a CJ, desfasuratala finalul saptamanii trecute, PSD a renuntat la proiectul schimbarii din functie a lui Nechita si a votat, in schimb, pentru desemnarea a inca unui vicepresedinte  CJ, in persoana social- democratului Ionel Avram.