Tudose: După ce a chinuit copiii cu un învățământ online precar, mai mult imaginar, Coaliția Minciunii și Austerității a atins acum apogeul ipocriziei și al cinismului, prin amânarea majorării alocațiilor pentru copii

„După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program complet și credibil al măsurilor de protecție, chinuind copiii cu un învățământ online precar, mai mult imaginar, au atins acum apogeul ipocriziei și al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege.

Coaliția Minciunii și Austerității anunță părinții că micuții lor nu contează, că deh, nu votează, deși aceeași echipă guvernamentală și-a asumat la învestire respectarea legilor, pe care acum refuză să le mai respecte” – este comentariul făcut astăzi de europarlamentarul brăilean Mihai Tudose (PSD).

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, intitulat „Guvernarea stearpă a României „educate”, Tudose afirmă: „Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – «Ghinion!». Zilnic vedem că aroganța, dezinteresul, cinismul, minciuna și incompetența Guvernului României sunt acoperite doar de sloganuri populiste fără niciun fel de corespondent în viața reală.

Totul este fantastic pentru ei, economia explodează în fiecare zi pe pagina de facebook a premierului Cîțu, singura problemă fiind că lipsește cu desăvârșire. În buzunarul gol al românului, adevărul începe să fie din ce în ce mai vizibil…

«Domnii» de la guvernare sunt preocupați doar cu atacarea PSD și cu alegerile din propriile partide, în rest nu aud, nu văd, nu îi interesează că economia se duce de râpă, la fel și șansele copiilor români de a crește și de a performa aici, în țara lor. În «România educată» autoritățile au ajuns să își cam bată joc de viitor. De viitorul lor, al tuturor copiilor, de viitorul României…”.

Europarlamentarul face referire în postarea sa la faptul că în Comisia de Muncă din Parlamentul României a fost respins amendamentul care prevedea creșterea alocațiilor începând cu luna următoare. Mai exact, cu  8 voturi „pentru” și 10 „împotrivă” s-a respins majorarea alocațiilor cu 20%, de la 1 iulie.