Tudose: Este o problema cu maidanezii in Braila si va trebui sa luam o decizie radicala, la un moment dat

tna_460x210_188355orig

Presedintele  PSD Braila, Mihai Tudose, este de acord cu opinia deputatului UNPR Marioara Nistor, cu privire la faptul ca sunt prea multi caini in municipiu si ca oamenilor le este teama sa mai mearga pe strada, din cauza acestora. Tudose a declarat astazi ca afirmatiile lui Nistor sunt “o critica constructiva” si ca va trebui luata la un moment dat o decizie radicala, in privinta cainilor fara stapan: “Si eu sunt de acord ca sunt prea multi caini in oras. Nu i-am spus primarului Simionescu personal, i-o spun acum, prin intermediul presei”.

Intrebat daca este de acord si cu cei care reclama numarul foarte mare de gropi din oras, liderul PSD a comentat: ”Nu stiu daca concursul asta este castigat de caini sau de gropi, dar cred ca sunt sensibil egale ca si numar. Dar daca la gropi este clar ca jumatate de oras e pregatit sa fie asfaltat si se asteapta doar vremea buna, la caini nu stiu niciun program aflat in desfasurare. Si da, este o problema cu cainii si va trebui sa luam masuri, sa luam o decizie radicala la un moment dat”.

Intrebat ce inseamna “o decizie radicala”, cand e vorba de maidanezi, Tudose ne-a raspuns: “Sa acceptam ca avem o problema si sa acceptam ca trebuie sa facem ceva. Si eu iubesc cainii, iubesc animalele, dar este, intr-adevar o problema sa iesi seara din  casa, inclusiv in zonele centrale”.