TUDOSE: STRATEGIA UNOR IDIOȚI ESTE, MAI NOU, SĂ MUTE NIȘTE BOLNAVI CONFIRMAȚI SAU NU ÎNTRE JUDEȚELE BRĂILA ȘI GALAȚI. INCONȘTIENȚĂ? PROSTIE ÎN CEA MAI ACUTĂ FORMĂ? SERVILISM?

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) comentează în termeni duri propunerea Direcției de Sănătate Publică Galați ca pacienții din județul amintit suspecți/confirmați cu coronavirus „care prezinta patologie și necesită asistența medicală de specialitate, să fie dirijați către unitățile medicale din Brăila”. Tudose face referire la o adresă transmisă de DSP Galați către DSP Brăila, la care gălățenii așteaptă să li se dea mâine un răspuns. Documentul a fost postat în această seară pe o rețea de socializare de către primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), care este indignat de ideea de a transforma municipiul nostru „într-un oraș infectat”.

În acest context, Mihai Tudose a comentat pe o rețea de socializare: „Inconștiență? Prostie în cea mai acută formă?
Servilism?

Strategia unor idioți este, mai nou, să mute niște bolnavi confirmați sau nu între județele Brăila și Galați. Aveți spre lectură adresa de la Ministerul Sănătății…
Deci, când toată lumea a constatat că <<foiala>> duce la răspândire, când cea mai folosită expresie este: stați acasă!
Acum cineva vrea să facă schimburi de bolnavi între județe…. căci nu-i așa, dacă scăpam cu bine?
Guvernul, căci acum pe perioada de urgență el, guvernul, e <<șeful”>> absolut al spitalelor, nu poate să facă cumva ca fiecare municipiu reședință de județ să aibă condiții pentru izolarea și tratarea bolnavilor de Covid-19?!?!?!
Vrea cineva să <<scape>. de cele două județe?
Nu l-am auzit pe foarte vocalul prefect de Brăila cu vreo atitudine, poziție, ceva care să-i justifice prezența în fotoliul de prefect…. Sau tăcerea lui este prețul pentru un loc pe listele de la parlamentare…
Oricum, demisia lui cred că va fi firească dacă așa ceva se va întâmpla….
Poate o singură excepție putem face…. Un loc la psihiatrie la Brăila pentru cel care a gândit această schemă de turism interjudețean cu bolnavi contagioși… Nu o să-l ajute, dar măcar să arătăm că suntem gazde bune….”.