TUDOSE “SUSTINE NECONDITIONAT” POZITIA PRESEDINTELUI PSD BRAILA, ION ROTARU, CARE CERE DEMISIA LUI LIVIU DRAGNEA

Deputatul social-democrat Mihai Tudose, citat de stiripesurse.ro,  declara ca sustine pozitia colegului sau, presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, care considera necesara demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Mai mult, Tudose a comentat ca personal, “apreciaza foarte mult” continutul scrisorii lansate in interiorul partidului, prin care se cere demisia lui Dragnea (scrisoare semnata si de Ion Rotaru): “Da, sustin pozitia presedintelui filialei neconditionat. Mai mult, eu apreciez foarte mult continutul scrisorii. De fapt, nu e o scrisoare, e o motiune. Apreciez ca nu este o scrisoare pentru cineva, este o scrisoare a carui continut, daca se rezolva, face bine Romaniei si partidului. Nu este o scrisoare care vrea sa dea pe cineva la o parte ca sa puna pe altcineva. Raman lucrurile statutare. E pe statut cine ramane la partid. Nu au cerut semnatarii altceva. Asa cum am mai spus, este o consecinta logica a lipsei de dialog din ianuarie pana acum. Daca niste lucruri erau vorbite cand domnul Badalau le-a propus, nu se ajungea aici. Daca in august se vorbea despre ce a solicitat doamna Andronescu, nu se ajungea aici”.

In ceea ce priveste rezultatul sedintei Comitetului Executiv al PSD de vineri, deputatul brailean a comentat pentru stiripesurse.ro: “Cand ai lideri foarte grei ai partidului, organizatii mari, cu scoruri electorale foarte mari – practic, baza partidului -, care solicita la unison un lucru, nu stiu daca mai e cazul de pronosticuri. Foarte multe dintre voturi care ne-au adus la guvernare sunt din filialele care au semnat acest demers si sustin acest demers”.