Umor de calitate și muzică bună sâmbătă, la Gala Laureaților Festivalului Concurs Internațional „Întâlnirea epigramiștilor”

Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila va găzdui sâmbătă, 1 octombrie, începând cu ora 17:00, Gala Laureaților celei de-a XXXV-a ediții a Festivalului Concurs Internațional „Întâlnirea epigramiștilor”, manifestare organizată de Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Clubul Umoriștilor Brăileni (CUB) Ștefan Tropcea.

„Umorul și ironia șfichiuitoare sunt armele ce vor fi folosite în duelul epigramatic care reunește pe câștigătorii concursului lansat în luna august a acestui an. Au răspuns provocării organizatorilor 75 de epigramiști din țară și din străinătate, care au trimis câte două epigrame pentru fiecare dintre temele «Misit» și «Maimuță». Spectacolul va cuprinde suite de epigramă și poezie umoristică, ce vor fi condimentate cu  muzică în interpretarea solistei Marta Pîrvu și cantautorului Dumitru Popescu.

În preambulul Galei Laureaților, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila (Piața Poligon nr.2) va avea loc, de la ora 9.15, vernisajul expoziției de portrete în creion „Din clepsidra cu surprize», a artistului plastic Florin-Gabriel Călin », declară organizatorii.

Intrarea este liberă.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns