Un copil de 14 ani s-a spanzurat, in comuna Zavoaia

10746830_10202808231622566_2037277114_o

Tragedie intr-o familie din localitatea braileana Zavoaia. Unicul copil al familiei, un baiat in varsta de 14 ani, s-a spanzurat in aceasta seara, in podul locuintei unor vecini.

Tatal vitreg al baiatului se dusese pe inserat  la acei vecini, pentru a-i ajuta sa care gunoiul. La putin timp dupa ce a ajuns la acestia, baiatul sateanului, Bughi, cum ii spunea lumea,  a venit dupa el si le-a spus adultilor care-si vedeau de treaba ca se duce in pod, ca sa prinda un porumbel. Cateva minute mai tarziu, tatal copilului a urcat in pod, ca sa vada ce face acesta si spre groaza lui, l-a gasit atarnand de o funie. Barbatul a taiat funia si a incercat sa il readuca pe fiul sau la viata, insa era prea tarziu.

Nici familia si nici cunoscutii nu isi explica gestul baiatului. Ei spun ca era linistit si ca nu se certase cu nimeni in ultima vreme. Parintii sustin ca se intelegeau  bine cu el, desi adolescentul avusese probleme la scoala, unde nu reusea sa tina pasul cu colegii, motiv pentru care repetase clasa a II-a, precum si clasa a III-a. Anul acesta, parintii decisesera sa il retraga de la scoala, iar Bughi parea ca nu sufera prea mult din cauza asta.

Trupul baiatul a fost transportat la Medicina Legala, iar politistii  au deschis in cauza un dosar penal.