UN NOU ATELIER LA BIBLIOTECA “PANAIT ISTRATI”: CLUBUL DE LECTURA “CARPE READ’EM”

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila organizeaza incepand din aceasta luna un nou atelier: Clubul de lectura “CARPE READ’EM”. Adolescentii pasionati de lectura sunt asteptati vineri, 20 martie, la ora 15:00, la sala Vespasian Lungu, la prima intalnire a acestui club.

“Pentru urmatoarele intalniri, care se vor desfasura o data pe luna, v-am pregatit o locatie surpriza. Clubul de lectura <<CARPE READ’EM>> isi propune sa adune cititorii pasionati, intr-o atmosfera relaxanta, care favorizeaza impartasirea propriilor experiente de lectura.

De ce sa participi la clubul de lectura? Orizonturile tale livresti devin din ce in ce mai largi, vei descoperi genuri de care nu te credeai interesat si autori pe care te vei bucura ca i-ai primit pe noptiera ta.

Vei avea ocazia sa iti impartasesti opinia despre o carte si sa asculti impresiile pe care aceasta a lasat-o altor cititori. Poti avea surpriza ca devii interesat de opinia cuiva care gandeste total diferit de tine”, precizeaza organizatorii.

Inscrierile se fac la sediul Bibliotecii Judetene, Sectia Imprumut pentru Adulti, etajul 1, sau la telefon 0757.409725 (Teodora Lungu, bibliotecar coordonator).