Un nou curs la Biblioteca Județeană “Panait Istrati”: FlutterLab – ”Școala de programatori”

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila găzduiește începând din data de 29 ianuarie un nou curs: FlutterLab – ”Școala de programatori”.

„Cursuri de programare de la zero, ce te pregătesc să devii un junior developer în domeniul dezvoltării aplicațiilor de mobil.

Flutter Framework este o tehnologie nouă, folosită de diferite startup-uri din întreaga lume, permițându-ți să dezvolți aplicații Android, iOS și Web într-un mod eficient.

Curs de programare menit să te pregătească în a deveni un junior developer în domeniul dezvoltării aplicațiilor de mobil.

Flutter Framework este o tehnologie nouă, folosită de diferite startup-uri din întreaga lume, permițându-ți să dezvolți aplicații Android, iOS și Web într-un mod eficient. Tehnologii similare înregistrează, la momentul actual, o creștere semnificativă în ceea ce privește cererea pe piața muncii. (20000+ LinkedIn)

Absolvirea cursului FlutterLab îți oferă șansa de a participa la un Hackathon de unde poți fi selectat într-o echipă de programatori”, precizează organizatorii.

Pentru înscriere, cei interesați pot completa următorul formular: https://forms.gle/TagAEL2uok21TujF7