Un proiect al candidatului PNL la președinția CJ Brăila, Alexandru Popa: amenajarea unui port turistic, a unei plaje și a unui aquapark

Președintele PNL Brăila, Alexandru Popa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, susține gestul făcut de colegul său, Cătălin Canciu, candidat la Primăria Brăila, care într-o conferință de presă a rupt sigla PSD dintr-un afiș al Alianței PSD-PNL, ca semn că la Brăila, cele două partide nu sunt într-o alianță, ci sunt adversare.

„Cred că nu ar mai trebui să rup un pliant, pentru că nici nu-l am la îndemână acum, că l-aș rupe cu totul, la cât de supărat sunt pe alianța asta. Atitudinea mea a fost întotdeauna anti-PSD, a unui om care gândește liberal și dorește dezvoltarea județului și municipiului Brăila.

În ultimii 35 de ani am văzut exact cum merg lucrurile, am văzut unde este «dezvoltarea» și unde este «prosperitatea» în județul nostru. Am ajuns ca un municipiu și județ ca Brăila să fie comparat cu Vaslui. Cred că e timpul ca în județul Brăila să se facă o schimbare.

Cred cu toată tăria că PNL va câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean. Suntem pregătiți să luptăm cu acest «monstru», îi pot spune, iar PSD pentru prima oară în ultimii zeci de ani va avea o luptă cinstită cu PNL – o luptă cinstită din partea noastră.

În ultima perioadă toate partidele care sunt sateliții PSD au început să ne atace. Problema nu este nici PSD, problema nu este nici ce se întâmplă în municipiul Brăila de 35 de ani, problema nu este că suntem unul dintre cele mai sărace județe din țară, având posibilități mult mai mari decât altele…”, a declarat liberalul.

În acest context, Popa a vorbit despre unul dintre proiectele sale, ca și candidat la președinția CJ Brăila: fructificarea avantajelor pe care le aduce Dunărea prin amenajarea unui port turistic, a unei plaje și de asemenea, amenajarea unui aquapark.

El a spus că din cei 11 km liniari care reprezintă  mal al Dunăre în municipiul Brăila, totul este închiriat de privați: „Totul este închiriat, totul aparține unor persoane fizice care sunt apropiate de PSD. Pentru brăileni nimic!

Ce vreau eu să fac cu acest aquapark, cu plaja și portul turistic: să redau Dunărea brăilenilor, pentru că fluviul Dunărea este al brăilenilor, nu este nici al unor persoane fizice care sunt acoliții PSD, nici a noastră, a liberalilor.

Nu este normal ca în județul Brăila să nu ai o plajă. Nu este normal în județul Brăila să nu ai un port turistic”.

Candidatul liberal a mai spus că au fost foarte multe fonduri europene în ultimii ani care ar fi putut fi accesate pentru construcția unui aquapark, a unui port turistic și a unei plaje, dar administrația PSD a avut alte interese și alte priorități.

Potrivit liderului liberal, investiția în aceste obiective ar fi de până în 15 milioane de euro.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns