Un steag de 100 de metri, desfasurat in Parcul Monument din Braila

11960099_1468294643498443_2017335486194936574_n

Organizatia de tineret a UNPR Braila a realizat ieri dupa-amiaza actiunea intitulata „Iubesc Braila – Iubesc Romania”, in cadrul careia a desfasurat un drapel al Romaniei, lung de 100 metri, pe aleea principala din Parcul Monument. Manifestarea s-a derulat in cadrul „Campaniei Interesului National”, ce are ca scop cinstirea simbolurilor si a valorilor nationale. Alaturi de tinerii UNPR s-au aflat si reprezentantii organizatiei de seniori, printre care s-au numarat si deputatii Marioara Nistor si Dorin Silviu Petrea.

“Ma bucur ca actiunea noastra a generat interes, iar brailenii au vrut sa ne fie alaturi in acest moment de cinstire a simbolurilor si valorilor statului roman. Fara acestea, riscam sa ne pierdem identitatea. In opinia mea, drapelul, cel pe care astazi UNPR Braila l-a desfasurat pe aleea principala din Parcul Monument, este cel care a tinut unita natiunea romana. Imi doresc ca elementele reprezentative ale Romaniei sa fie onorate si cinstite asa cum se cuvine de catre toti cetatenii. Trebuie sa facem mai mult, pentru a arata ca suntem mandri de simbolurile noastre.
<<Campania Interesului National>>, initiata de tineretul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, arata atasamentul acestora fata de valorile Romaniei”, a declarat la finalul actiunii presedintele UNPR Braila, Marioara Nistor.