Un week-end al comediei, la Teatrul „Maria Filotti”

O scrisoare pierduta 1  Leonce si lena (4)

Teatrul „Maria Filotti” din Braila va invita, in acest week-end, la doua spectacole de comedie.

* Sambata,  25  aprilie,  de la ora 18.00, la Casa Tineretului, spectatorii vor putea  urmari povestea de dragoste a printului Leon si a printesei Lena.  „LEONCE si LENA”, piesa scrisa de Georg Buchner acum aproape de 200 de ani, surprinde in continuare prin modernitate, calitatea umorului si poezia atmosferei romantice. Spectacolul este regizat de Vlad Cristache, iar coloana muzicala a spectacolului este interpretata live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei.

* Duminica 26 aprilie, de la orele 18.00,  tot la Casa Tineretului,  va fi prezentat spectacolul „O SCRISOARE PIERDUTA ”, in regia lui Lucian Sabados  si scenografia lui George  Mosorescu.

„Un spectacol in care comicul de situatii si de caracter este punctat intr-o lume inclestata in urmarirea propriilor  interese si in care determinante devin tintele  si rasturnarile politice  ale acestor confruntari. In aceasta reprezentatie revine, dupa o perioada de timp indelungata,  in rolul lui Zoe Trahanache,  actrita Diana Cavallioti”, se precizeaza intr-un comnicat de presa.