UPDATE: Braileanca de 25 de ani care si-a luat viata fusese parasita de iubitul italian

892428_503311926372845_1830497476_o

Potrivit datelor pe care le detinem, Ionela Macovei, tanara braileanca ce si-a luat viata aruncandu-se azi-noapte din apartamentul in care locuia, de la etajul 7 al unui bloc de pe bulevardul Magheru, din capitala,  a suferit o depresie dupa ce iubitul sau, un italian, a anuntat-o ca intrerupe relatia pe care o aveau de cateva luni, pentru ca nu o mai iubeste. Aseara, inainte de fatidicul gest, Ionela a fost vizitata de sora sa, care locuia tot in capitala, iar aceasta a incercat sa o consoleze. La un moment dat, Ionela i-a cerut surorii sa coboare la un chiosc din fata blocului, ca sa-i cumpere ceva de baut, iar dupa ce aceasta  a plecat, s-a aruncat de la etaj. Practic, sora sinucigasei a vazut-o cum moare sub ochii sai.

Vecinii familiei Macovei, din localitatea natala a Ionelei, Bordei Verde, unde inca mai locuiesc parintii acesteia, au numai cuvinte de lauda despre tanara. Acestia ne-au spus ca era vesela, comunicativa, muncitoare si foarte desteapta. Satenii stiu ca Ionela era ziarista undeva, in Bucuresti.

Tanara in varsta de 25 de ani terminase Colegiul “Gh. M. Murgoci” din Braila si apoi, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si lucrase catva timp si in presa locala, inainte de a pleca in Bucuresti.