UPDATE Fetita de 7 ani, omorata de un sofer beat: Domnul Isus ma iubeste pe mine

Image1

Lacrimi si disperare in familia fetitei de 7 ani care a murit  aseara, dupa ce un sofer beat a intrat cu masina in adapostul statiei de autobuz din comuna Tufesti, unde se juca impreuna cu o alta copila. Familia a luat astazi trupul micutei de la Serviciul de Medicina Legala din Braila, pentru a o inmormanta crestineste. Cand masina cu sicriul a ajuns in fata curtii, mama acesteia a fost la un pas sa lesine din cauza durerii de  a-si vedea fetita de numai 7 ani adusa fara viata, pentru ultima data, in casa parinteasca.

“Nu mai stiu decat ca nu mai am fetita mea. Soferul venea intr-o serpuiala. Eram undeva in apropiere, la doi pasi. Si atunci baiatul a strigat <<Gabriela!>> si mi-am dat seama ca ea era acolo. Cand ne-am dus , n-am putut s-o scoatem de-acolo… Of, Doamne, de ce i-ai facut asta? Ea a fost la biserica in ziua respectiva, il iubea pe Dumnezeu foarte mult, nu stiu de ce a vrut s-o ia asa de repede…”, ne-a spus printre lacrimi mama micutei Gabriela, care la toamna urma sa intre in clasa I.

In camera fetitei, jucariile sale erau asezate una langa alta, iar fotografii cu Gabriela fusesera  imprastiate pe tot patul, alaturi de medalia pe care o luase la gradinita, la serbarea de sfarsit de an.

Mama micutei ne-a mai povestit ca in urma cu cateva zile, la sfarsitul cursurilor la gradinita, Gabriela desenase niste cruci cu numele ei pe  ele si scrisese “Domnul Isus ma iubeste pe mine”: “Spunea ca <<Domnul Isus ma iubeste de la pamant si pana la cer, mamica>> si eu ii spuneam << si eu de la cer si pana la pamant, la fel, mamica, te iubesc si eu>>. La sfarsit de an a luat medalie si numai premii I a avut, era doamna educatoare foarte incantata de ea”.

Tragedia s-a intamplat  aseara in comuna Tufesti, cand un barbat in varsta de 22 de ani, din localitate, a trecut
in  viteza cu masina pe sosea, mergand in zig-zag. Cele doua fetite, in varsta de 7 si respectiv 9 ani, se jucau in
adapostul din statia de autobuz, sub ochii parintilor, care se aflau la cativa metri distanta. Oamenii au vazut  ca masina mergea dintr-o parte intr-alta a soselei, insa n-au mai apucat decat sa strige la copile, care nu au mai avut timp sa se fereasca sa autoturismul care le-a lovit in plin, dupa care a intrat intr-un gard, pe care l-a daramat.
Micutele au ramas fara suflare la pamant, iar pasagera din masina, in varsta de 17 ani, prietena soferului, a fost si ea ranita. Ambulantele sosite la fata locului au preluat de urgenta victimele, insa copila de 7 ani a murit pe drum
catre spital. Cea de-a doua fetita se afla si ea stare grava, cu leziuni severe la cap.