UPDATE Fosta profesoara a tinerei care s-a sinucis: Ionela era un copil exceptional

535768_436697626367609_1517212756_n Image1

Satenii din localitatea Bordei Verde, unde locuiesc parintii tinerei Ionela Macovei, care si-a luat viata aseara, in capitala, aruncandu-se de la etajul 7, au numai cuvinte bune despre aceasta. Localnicii spun ca atat ea, cat si celelalte doua surori au fost copii foarte buni, cu drag de invatatura. Daca una dintre surori a ramas in Braila, ca profesoara, celelalte doua, Daniela si Ionela, au luat drumul Bucurestiului, pentru a-si gasi un rost mai bun in viata.

Rudele tinerei de 25 de ani care si-a pus capatul zilelor spun ca Ionela se vazuse cu parintii sai chiar duminica, fiindca acestia au fost in Bucuresti, pentru a o ajuta sa se mute intr-un nou apartament. Oamenii venisera inapoi in sat bucurosi ca si-au vazut fetele si multumiti ca acestea o duc bine.

Astazi, satenii au aflat despre tragedie de la televizor si au fost cu totii socati. Ei au aflat ca Ionela a cazut de la balcon chiar  din noul apartament, de pe bulevardul Magheru, dar unii dintre localnici refuza sa creada ca a fost un gest sinucigas si se gandesc ca este posibil ca fata sa fi ametit si sa se fi prabusit in gol. Cu totii povestesc ca toate cele trei fete erau cuminti, destepte si extrem de vesele si nu-si pot inchipui cum Ionela a ajuns sa aiba un asemenea sfarsit, la numai 25 de ani.

“A fost un copil exceptional, desteapta, frumoasa cu calitati, nu stiu ce a determinat-o… Soarta, nu stiu ce sa zic… Parasita de ingeri”, ne-a spus fosta profesoara de limba romana a Ionelei.

Amintim ca potrivit primelor cercetari, Ionela Macovei s-a sinucis din cauza ca iubitul sau, un italian, s-a despartit de ea, dupa o frumoasa poveste de dragoste care a durat cateva luni.